fbpx

2 в 1 брендуйся та турбуйся♻️🌏

Світ швидко змінюється, з’являються нові технології, деякі речі відходять в минуле. За час розвитку людства трапилось багато змін, але найважливіше: трансформується поведінка людей. Термін сталий розвиток (sustainability) дуже багатозначний і включає в себе практично всі процеси, що відбуваються нині в суспільстві, – в тому числі відмова від пластику. Всім відомо, що і виробництво, і утилізація пластику негативно позначається на довкіллі. Як ніяк, це актуальне питання в 21 столітті. Тому команда Singleprint в ногу з трендом задумалась про екологічність упаковки і готова продемонструвати нашим клієнтам зміни.

тренди в екології

Згадайте, коли ви отримуєте готовий виріб або товар, на що ви звертаєте увагу в першу чергу? Так, на упаковку! Дійсно, багато хто відзначає: перше, що бачить покупець – це упаковка товару.

Особливо велику роль це відіграє тоді, коли людина виготовляє подарунок. Завжди хочеться упакувати подарунок в найкращу упаковку, але при цьому вкластися в допустимий бюджет. Саме для цього компанія Singleprint розробила різні варіанти упаковки для замовлень.

екологічна упаковка

Для чого ж взагалі потрібна упаковка?

  • в першу чергу для транспортування виробу

Упаковка захищає виріб від зовнішніх чинників: потрапляння забруднень від зовнішнього середовища, механічних пошкоджень тощо.

  • для просування бренду
  • для впізнаваності серед клієнтів

 

Як упаковує Сінглпринт футболки та світшоти для своїх клієнтів:

  • подарункова картонна коробка з вітальною відкриткою та стікерпаком
  • брендовані крафтові пакети 

крафтові пакети

  • індивідуальна захисна упаковка (еко крафт, прозорі поліетилен який наразі єдиний не “еко пакувальний продукт” над заміною якого ми працюємо)
  • біопакети, які розкладаються за 3 роки за рахунок природних біологічних процесів

екологічна упаковка

Ти можеш просувати свій бренд, використовуючи еко тренд – нанось своє лого чи слоган не лише не на футболки чи світшоти, але і на:

  • еко-сумки (еко-торби)

  • різнокольорові торби з спанбонду

сумки з спанбонду

  • еко-мішечки

еко-мішечки

  • рюкзаки із бавовни

рюкзак з бавовни

Під час розробки варіантів пакування ми враховували не лише зовнішній вигляд і зручніть, а й створили пакування, яке в першу чергу eco-friendly. Адже еко-торба або ранець пошиті з міцної тканини і дозволяють користуватись ними довгий період часу. Всі інші види нашої упаковки виготовлені з паперу або еко-поліетилену, який містить спеціальні домішки, які сприяють швидкому розкладанню внаслідок природних біологічних процесів протягом 3-х років.

“Пакет не потрібен”, – відповідають на касі в супермаркеті люди, яким не байдуже майбутнє планети. Уже зараз в черзі можна зустріти покупців, які складають продукти в еко-сумку. Будучи в тренді, компанія Singleprint виготовляє екологічні сумки з натуральних міцних тканин, а ти з нашою допомогою можеш прикрасити сумку авторским принтом. Такі сумки довговічні і виглядають набагато краще, ніж пакет з логотипом супермаркету.

Ось тут на сайті ти можеш ознайомитись з бланковою продукцією та цінами 

В наявності є еко-сумки в чорному (95 грн) і молочному (65 грн)  кольорах, оптові ціни від 10 шт уточнюйте у менеджера. Що стосується нанесення зображення, то надрукувати можна різним методом:

  • прямий цифровий друк;
  • термоперенос плівки;
  • шовкотрафаретний друк;

Якщо ти вже обрав/ла  собі торбу, тоді обов’язково потрібно зробити цікаве та креативне нанесення. Якщо в тебе вже є готовий макет, то надішли нам його і ми надрукуємо, якщо є лише ідея, то наш дизайнер розробить макет (дизайн) саме для тебе, з твоїми вимогами. 

Ось кілька ідей, які ми реалізували для наших клієнтів на різних варіантах бланкових еко-сумок:

еко-сумка з принтом

Якщо в тебе онлайн магазин, то ти можеш розмістити на продаж еко-торби. Швидко і дешево замовити еко торбу ти можеш замовити в Сінглпринт. Ось декілька ідей від нас

Також в нашій компанії є менеджер з пошиву, який зможе пошити еку-сумку, яку ти забажаєш (згідно твого дизайну), фасон який 100% буде тобі пасувати. Отже, все що ти собі придумаєш в голові – ми реалізуємо! Обирай свого менеджера та працюй з ним на пряму. Торба – це завжди цікаве доповнення до твого луку, тому вона має бути в твоєму гардеробі. 

На нашому ютуб каналі, тут ти можеш побачити як проходять усі процеси

Якщо виникло бажання зробити замовлення або побачити на власні очі приклади наших робіт ми чекаємо тебе в офісі: вул. Турівська 4 (Україна, м.Київ, Поділ, м. Тараса Шевченка).