fbpx

Must have футболки в гардеробі

 

Футболки – це практичні і універсальні речі, які ми одягаємо для походу в магазин, на вечірку і в деяких випадках навіть ділову зустріч. Потрібно лише правильно підібрати оптимальний варіант. Пропонуємо ТОП-5 футболок, які обов’язково повинні бути в кожній шафі.

Біла класика

У гардеробі кожної дівчини або стильного хлопця має бути пару білих футболок з принтом чи без. Неприпустимо утворення плям, розводів від порошку або поява жовто-сірого відтінку. Тільки кристально білий колір!

Він ідеально поєднується з:

  • темними піджаками;
  • джинсами;
  • класичними брюками;
  • джинсовими комбінезонами.

класична біла футболка

Такі футболки освіжають і надають образу особливий парадний вигляд. При будь-яких обставинах ви зможете привертати до себе увагу оточуючих.

Чорна однотонна футболка

Чорний колір – це класика. Він візуально приховує недосконалості фігури, підкреслює спокусливі вигини і прекрасно поєднується з будь-яким іншим одягом. Річ має бути однотонною, що облягає (але в міру), з якісного матеріалу і з V-подібним вирізом.

Її можна одягнути з:

  • джинсовою або шкіряною спідницею;
  • звуженими джинсами;
  • класичним брючним костюмом;
  • міні-спідницею.

Чорний колір повинен бути насиченим і глибоким. Сірі запрані речі виглядають неохайно і неактуально.

Футболка з принтом

Якщо ви хочете звернути на себе увагу, варто зробити футболку з фото. Друк на світшотах і друк на футболках – це завжди модно і оригінально. Досить цікаво виглядають написи або незвичайні картинки, створюють по-справжньому стильний образ.

біла футболка з принтом

Нанести напис на футболку можна будь-яким доступним способом:

  • прямий цифровий друк;
  • шовкографія;
  • флекс і флок.

Поло або Хенлі

Футболки поло або Хенлі характеризуються наявністю кнопок в області грудей і акуратним комірцем. Вони відмінно підходять для повсякденного носіння. Такі речі будуть добре виглядати якщо хочете звернути на себе увагу, варто зробити футболку з фото. Друк на світшотах і друк на футболках – це завжди модно і оригінально. 

За бажанням можна нанести зображення на футболку поло або додати незвичайний напис. Хенлі буде стильно виглядати і в однотонному класичному варіанті.

Домашня футболка

З футболками для прогулянок ми вже розібралися. Тепер саме час перейти до домашнього одягу. Для цього як правило ідеально підходять поношені, знебарвлені і навіть розтягнуті і деформовані речі. Для них можна зробити друк на тканині з особистим фото або популярним героєм улюбленого кінофільму. Ви не зможете відмовитися від цього улюбленого і вже рідного предмета свого гардероба. Домашня футболка не повинна бути одна єдина. Одягайте до неї в «компанію» інші вироби, які так приємні тілу, але вже явно не підходять для виходів у світ.

Щоб урізноманітнити свій гардероб і додати в нього оригінальних, по-справжньому унікальних речей, замовляйте цифровий друк на футболках. Наші консультанти готові відповісти на всі питання і допомогти в розробці ідеального для вас варіанту. Телефонуйте за номером, який ви бачите на сайті Сінгпринт.