fbpx

Як швидко скласти футболку?

Правильно складати одяг– це як правило чудова навичка для економії місця у комоді чи валізі. Також це практично, зручно та має гарний вигляд, як на вітринах магазину.

Існує чимало методів складання футболок, проте у цій статті ми розкажемо вам за допомогою якого способу можна швидко,компактно та легко складати цю річ майже за 2 секунди, щоб вони не займали багато місця, зручно діставалися з комоду чи валізи та не мали м’ятий вигляд.

  1. Покладіть акуратно футболку вниз лицьовою стороною на рівну поверхню так, щоб вистачило місця для її складання. Цією поверхнею може слугувати стіл, ліжко чи підлога.

  2. Витягніть комір та підгин, щоб футболка лягла якомога рівніше. Розкладіть рукава так, щоб вони не були зав’язані чи зігнуті та складіть футболку у бік на третину з обох сторін та згладьте їх так, аби вони були рівними. Якщо ж рукава довгі, вам потрібно лише скласти їх вдвоє і продовжити складання по наступним пунктам.

(Якщо ж ви складаєте футболку з принтом чи карманом спереду, переконайтесь, що ви поклали футболку до низу лицьовою стороною, щоб в результаті складена річ мала привабливий вигляд)

   3. Складіть футболку навпіл знизу вгору та переконайтесь, що рукава залишились заправленими всередину. Таким чином вона буде виглядати як короткий прямокутник.

Якщо ви бажаєте зменшити розмір футболи повторіть її складання навпіл, таким чином у вас вийде ще більше зекономити місце для інших речей. Такий метод складання можна повторювати також з дитячими, чоловічими, жіночими футболками та поло, в різних розмірах.

Отже цей «лайфхак» допоможе вам раціонально використовувати місце у валізі, шафі чи комоді та навчитись гарно та швидко складати футболки, щоб вони мали вигляд як на вітринах магазинів.

Якщо ж ви хочете цілком досягти результату для зберігання ваших футболок в охайному та привабливому вигляді протягом довгого часу, слід їх упакувати належним способом, наприклад  за допомогою чотирьох способів, які вам можуть запропонувати менеджери компанії  Singleprint.

  • Прозорий поліетиленовий пакет -призначений саме для упакування футболок. Перевагою є саме  його прозорість, ви зможете не розпаковуючи побачити виріб, його якість, принт чи вишивку. Так, ми знаємо, що такий спосіб упакування не є екологічним та намагаємось знайти рішення цієї проблеми.
  • Крафтовий пакет. Екологічний та зручний у використанні для певної частини наших  eco-friendly клієнтів. Проте не відкривши його, ви не побачите вигляд футболки, принт і т.д.
  • Біо пакет з логотипом  “Singleprint”, який розкладається протягом двох років.
  • Подарункова коробка у двох розмірах- маленька для футболок та більша для світшотів та худі.

 

Тому якщо у вас виникли будь-які запитання чи вас цікавить детальніша інформація ви можете завітати до нашого шоуруму, що знаходиться за адресою: вул. Турівська 4, м. Київ. Наші менеджери будуть раді зорієнтувати вас з пошиттям, дизайном та друком на одязі.