fbpx

Одяг та принти: як створити бездоганний образ

Існують люди, у яких, здається, від природи бездоганний смак. Вони примудряються навіть в домашніх тапочках і халаті виглядати стильно і привабливо. Вони поєднують, здавалося б, абсолютно несумісні речі і домагаються приголомшливих результатів. Якщо ви, як і багато інших, не входите в число таких щасливчиків, рекомендуємо ознайомитися з простими порадами і цікавими ідеями, які допоможуть створити ідеальний образ за допомогою прямого цифрового друку на футболці.

Основні правила поєднання кольорів в одязі

Найпростіше правило поєднання кольорів «для початківців» – компонувати родинні відтінки:

  • пастельні з пастельними;
  • яскраві з яскравими;
  • натуральні з натуральними.

Так ваш образ не буде викликати протиріч, і буде виглядати «врівноваженим» і гармонійним.

Використовуйте принти на футболках та іншому одязі в якості підказки. Якщо у вас є готові вироби з малюнком, розберіть малюнок на кольори, а потім підберіть одяг кожного присутнього кольору зі свого гардероба. В цьому випадку річ з принтом буде центром образу, а інші елементи будуть м’яко з ним гармоніювати.

футболка з друком

Для тих, хто сумнівається, є універсальне правило -обирати чорний і білий. Таке поєднання ніколи не підводить і підійде під будь-які принти на світшотах, футболках та іншому одязі.

прямий цифровий друк на футболках

Якщо ви маєте базове розуміння поєднання кольорів, тоді радимо скористатися колірним колом. У кожного кольору в цій системі є своя «пара», яка знаходиться на протилежній стороні кола. Правильний відтінок знаходиться на тій же відстані від центру, що й обраний.

Правила поєднання принта на футболці та інших елементів образу

Чим яскравіший і більший принт або напис на футболці, тим менш зухвалішим повинен бути інший одяг і аксесуари. Одяг з малюнками квітів і абстракцій відмінно виглядає з такими ж «літніми» мотивами, але потрібно враховувати правила поєднання кольорів.

Для створення бездоганного образу потрібно також звернути увагу на модні тенденції. Наприклад, актуальні в цьому сезоні класичні і приталені футболки, а також укорочені моделі. Шовкографія на футболках дозволяє нанести на одяг зображення будь-яких розмірів. При цьому малюнок виходить насиченим, об’ємним і стійким. Такі речі чудово поєднуються з темними і світлими джинсами, а також з будь-якими відповідними за кольором аксесуарами.

Завдяки друку на футболках ви зможете втілити в життя абсолютно будь-який образ, який тільки прийде до вас голову. Для цього достатньо зателефонувати нам за вказаним на сайті номером телефону. Наші фахівці з друку на футболках в Києві і виготовлення одягу на замовлення оперативно і бездоганно виконають всі ваші побажання і реалізують будь-які, навіть найсміливіші ідеї.