fbpx

Створюй одяг з принтами власноруч з онлайн в конструкторі

Тепер ти можеш створити для своєї футболки власний дизайн, який сам і створиш.  Компанія Singleprint розробила для тебе онлайн-конструктор, який дозволяє в онлайн режимі зробити унікальну річ для себе чи на подарунок. Тут ти можеш проявити  свій творчий потенціал, втілити свою ідею в життя, адже це може бути цікавий  подарунок другові, подрузі, матусі та близьким. Ми Синглпринт на ринку України (головний офіс в м. Києві) вже 12 років, щодня вдосконалюємось та розвиваємось, займаємось пошиття, дизайном та друком на текстилі. 

Тепер ти маєш чудову можливість створити все сам, тому швиденько завітай до нас на сайт та оформи замовлення з власним дизайном. Щоб легше орієнтуватися в конструкторі футболок ми зняли коротке відео, подивитися можна ось тут.

створення дизайну онлайн

В наш час дуже все дуже інтенсивно розвивається, і робити замовлення в онлайн стало буденною справою, а особливо в час пандемії коли це швидко та безпечно. З допомогою онлайн-конструктора це зробити дуже легко. Ти можеш експериментувати, змінювати, підбирати, удосконалювати. Не вагайся і  роби замовлення на цифровий друк, ми цінуємо кожного клієнта, якщо будуть якісь питання, то пиши на почту менеджеру new@singleprint.com.ua і тобі обов’язково допоможуть або дзвони (068) 433 99 53.

Розробка принта самостійно

У конструкторі все вирішуєш саме ти. Я розробила принт в онлайн-редакторі для мами на день народження, за своїм ескізом, ось що в мене вийшло:

Ми підготували для тебе велику базу, з якою ти зможеш ознайомитись коли зайдеш до конструктора .

В першу чергу вибери на чому ти хочеш зробити друк, ми можемо тобі запропонувати: 

  • худі (толстовка) / світшот (унісекс та дитячі)
  • футболки жіночі, чоловічі та дитячі
  • дитячі бодіки та аксесуари 

З усією продукцією ти може ознайомитись тут

  • Потім обери формат друку та розмір свого бланку (на якому виробі/одязі хочеш зробити нанесення)

футболка біла

Ти можеш завантажити свій дизайн або вибрати готовий шаблон, який чудово розташовується на твоєму виробі, у моєму випадку на футболці

друк на футболці

  • У розділі Кліпарт ти також знайдеш цікаві картинки

футболка з друком

  • Можеш зробити напис, у розділі Текст, який має потужний генератор шрифтів

прямий цифровий друк на футболці

  • В формах ти знайдеш маленькі цікаві наліпки, які можна цікаво комбінувати

футболка з принтом

І все, футболка готова, залишилось оплатити і ми вишлемо тобі готову річ

Ми беремо передоплату так як виріб друкується спеціально для тебе за твоїми побажаннями, в тому числі з унікальними фразами (наприклад, ім’я, логотип), тобто ти купуєш товар + унікальну послугу з твоїм зображенням або фото (на відміну від купівлі готового виробу масового виробництва, наприклад у Zara або Adidas).

А ще, ми відкрили свій Ютуб канал і де є відео про онлайн-конструктор, щоб тобі було зручніше користуватися сайтом, і ще багато цікавого про нашу компанію, тому швиденько заходь на канал і не забудь підписатись, нам буде приємно, адже ми стараємось для тебе.

Якщо не можеш вибрати виріб або не впевнений із розміром футболки чи хочеш приміряти перед замовленням, побачити семпли наших робіт, ми чекаємо на тебе в офісі: вул. Турівська 4 (м. Київ, Поділ, м. Тараса Шевченка).