fbpx

Патріотичні футболки і світшоти

Одяг з національною символікою популярний як серед українців, так і серед туристів, охочих залишити на пам’ять сувенір про подорож до нашої країни. Щоб виділитися і створити абсолютно унікальну річ, яку не знайти ні в одному магазині, досить замовити прямий цифровий друк на футболках. Ви отримаєте ексклюзивний одяг по вашому ескізу з елементами національної символіки, оригінальними написами або картою України, яка розповість усім оточуючим про вашу духовну любов до Батьківщини. Любити свою країну – прославляти ідею єдності народу і поваги до своєї землі будь-якими способами.

прямий цифровий друк на футболці

 

Оригинальні вишиванки

Практично у кожного українця є вишиванка, але це далеко не найдешевше задоволення. Якісна річ може коштувати чверть мінімальної заробітної плати. Є недорогий і оригінальний спосіб вирішити проблему – принти на футболках та іншому одязі. Завдяки сучасним технологіям, можна нанести абсолютно будь-яке зображення, в тому числі і таке, що складається з безлічі дрібних деталей – вишивку.

Можна замовити принт на футболці будь-якого кольору і розміру, а фахівці нанесуть його на одяг за допомогою прямого цифрового друку. Такі речі виглядають оригінально і виконують свою головну місію – показати свою повагу до національної символіки і традицій.

принт на футболці

 

Одяг з національною символікою

Прямий цифровий та шовкотрафаретний друк дозволяє якісно нанести необхідне зображення на тканину. Завдяки цьому, можна не тільки зробити одяг з національною символікою, а й доповнити малюнок своїми ідеями. Найбільшою популярністю користуються принти на світшотах, футболках, майках і дитячому одязі.

На такі речі можна нанести зображення національного герба, прапора, географічної карти країни і багато іншого. При цьому легко можна доповнити малюнок незвичайними елементами, щоб зробити свій одяг ще більш унікальним і впізнаваним.

принт на худі

 

Патриотичні написи

Крім зображень, великою популярністю користуються патріотичні написи на футболках. Оригінальніше виглядають поєднання написів і малюнків. Так, одяг із зображенням козака і підписом «Козацькому роду нема переводу» або ваше фото з відомим сьогодні написом «Спасибі тобі, Боже, що я не москаль» і багато інших поєднань не змусять нікого засумніватися у вашій громадянській позиції.

Інші незвичайні написи для прямого цифрового друку на футболках та іншому одязі:

  • I love Ukraine;
  • Слава Україні!;
  • Україна в моєму серці;
  • Pray for Ukraine і багато інших.

патріотичний принт на футболках

 

Ви можете обрати один з популярних варіантів, які розробили дизайнери,  або створити свій неповторний макет для нанесення принта на футболку. Такий одяг підійде всім, незалежно від віку і статі – у справжнього патріотизму немає обмежень.

Щоб замовити друк на футболках в Києві, зателефонуйте нам по одному з номерів, вказаних на сайті, і ми втілимо будь-яку вашу ідею в життя.