fbpx

Список ідей унікальних подарунків

Футболки на подарунок від Singleprint

Google не дає нових ідей за запитом «цікавий подарунок», «подарунок на новосілля», «подарунок на річницю», «подарунок найкращому другу»? Якщо твій пошуковик кишить подібними запитами, ти натрапив на вірну статтю. Тут ми не тільки дамо тобі ідею відмінного подарунку, але і допоможемо її реалізувати.
Пошук гідного подарунку для друзів, рідних і знайомих не оминає жодного. Типові магазини сповнені типовими сувенірами, але, якщо ти це читаєш, тобі точно не хочеться дарувати чергову непотрібну річ. Адже класний подарунок має бути корисним, унікальним і виказувати особисте ставлення. Якщо ти дійсно бажаєш показати людині, що вибрав щось конкретно для неї, спіши до нас!
Лови декілька крутих ідей, які ми зібрали навмисно для тебе!

  1. Сімейна уніформа

Якщо ти був в круїзі чи у Діснейленді, обов’язково бачив родини в футболках під замовлення з написом: «Міллери на відпочинку», «Спенсери у відриві» і тд. Плануєш родинну відпустку? Відпочинок з друзями у Європі? З’їзд сім’ї на річницю шлюбу батьків? Не чекай події, готуйся до неї заздалегідь! Замов футболки з друком, вишивкою, термонаклейками, які виражають кожного члена сім’ї чи друга. Незалежно від того чи це кумедна фотокартка чи улюблений слоган, подарунок 100% буде унікальним і його весело вдягати!

друк на футболці

  1. Подарунок для неї/нього

Хочеш зробити унікальний подарунок для неї чи нього, який буде носитися з гордістю? Персоналізована футболка від Singleprint найкращий варіант для особистих відносин у різному віці. «Найкраща бабуся», «Світовий лідер з поцілунків», «Татко №1», «Моя принцеса». Велика любов виявляється в дрібницях.

  1. Подарунок малюку

Іноді достатньо нанести на одяг ім’я новонародженого, щоб батьки розтаяли від милування. Проте, що робити, коли ім’я ще не придумали? Не впевнений що написати? Або, можливо, ти хочеш зробити щось трохи більше звичайного? Додавання милого прикметника до сімейного прізвища, або згадка про татове улюблене хобі зробить річ особливою. На нашому сайті ти знайдеш футболки, бодіки та світшоти для самих маленьких.

одяг для дітей

  1. Еко-сумка

Сучасний тренд серед молоді та дорослого покоління, людей різних професій та екологічно свідомих членів суспільства. Створи унікальний дизайн чи використай заповітне фото – з таким подарунком не прогадаєш!

друк на сумці

Футболки, бодік та сумки на замовлення гарні тим, що тобі більше не потрібно витрачати час перед святами на вибір відповідних подарунків для друзів і знайомих. Адже замовлення футболок на нашому сайті, на відміну від багатогодинних блукань по магазинах – легкий, зручний і приємний процес.