fbpx

Друк на еко-сумках для вашого бізнесу

Офіційно: поліетиленові пакети йдуть з нашого життя, еко-сумки входять в наш побут. Станом на 2019 рік близько 112 штатів, країн і міст світу вже ввели заборону на використання різних одноразових пластикових виробів. Для цих місць бавовняні сумки є одним з кращих екологічно чистих рішень. Люди в усьому світі роблять крок до скорочення споживання пластика, і ви теж можете приєднатися. Створюючи багаторазові сумки для вашого бізнесу, ви отримуєте не лише участь в глобальному русі по захисту навколишнього середовища. Але ви можете підвищити впізнаваність свого бренду за допомогою еко торб, які безумовно будуть використовуватися кілька разів.

Причини чому сумки відмінно підходять для вашого бізнесу:

  1. Клієнти цінують стійкість

Еко сумки призначені для багаторазового використання. Дані Агентства з охорони навколишнього середовища показують, що нам потрібно часто використовувати бавовняні сумки, щоб компенсувати екологічні витрати їх виробництва. Але ясно, що еко торби можуть бути відмінним способом скоротити наше використання пластика, якщо ми ними користуємося регулярно. Еко-сумки мають приємні асоціації і відповідні асоціації з вашим брендом. Еко торби відмінно підходять для маркетингових цілей.

Подумайте про всі місця, де “пересуваються” ваші сумки: супермаркет, офіс, магазини, пляж. Еко торби є скрізь – це як портативні рекламні щити, які дозволяють нам розповідати про наші інтереси, захоплення та уподобання всім, хто проходить повз. Якщо ваш бренд буде відображатися на еко сумці, ви гарантовано отримаєте кращий маркетинг для свого бізнесу.

      2. Еко-сумка може показати ваш креативний дизайн.

Термін «чисте полотно», безумовно, використовується в сумках. Ви можете по-справжньому реалізувати свою уяву завдяки широкому вибору варіантів друку в кожному кольорі, а також за індивідуальним дизайном. У Singleprint є досвід, щоб зробити ваші сумки з принтом найкращими. У вас ще немає дизайну, але є щось на думці? Відмінно. Ми можемо допомогти вам з цим. Зробіть перший крок і відправте нам пропозицію посилання  тут. Ми будемо раді вам допомогти.

еко-сумка з принтом

Все просто: ваш бренд завойовує довіру, коли ви створюєте якісну сумку. Уявіть, що ви бачите торбу, явно виконану з якісного канвасу (або інший вид тканини) з хорошим дизайном. Уявіть, що це популярна торба, яку носять ваші цільові покупці – студенти, блогери, чи ким би вони не були. І найприємніше, що у вас є свій бренд, пов’язаний з цією сумкою. Еко торба допомагає передати репутацію вашої компанії. Незалежно від того, який у вас бренд, від моди до їжі, завжди розглядайте можливість отримання матеріалів найвищої якості, які дозволить ваш бюджет. І знайдіть час, щоб розглянути можливості друку. Чи потрібна печатка призначених для користувача бавовняних сумок? Відмінно. Тут, в Singleprint, ми будемо раді допомогти вам.

Приклади наших робіт:

ЛУН – найбільший сайт пошуку квартир в Україні, звернувся до нас з розробкою індивідуальних еко сумок для подарунків своїх клієнтів. Ми реалізували ідеї Лун в різних кольорах і результат вийшов краще ніж ми очікували. Лун хотіли особливий продукт, ми адаптували розмір сумок під їх креативний дизайн, спочатку наносили зображення на тканину, а після зшивали готовий виріб. Таким чином ми отримали брендованы еко-сумки з лого.

брендованы еко-сумки

КАМА KYIV ACADEMY OF MEDIA ARTS, АЛЬТЕРНАТИВНЕ освітні установи) – для своїх студентів дарує набори із зображенням відповідного напряму де навчаються студенти. Для оптимального співвідношення якість – ціна, ми використовували наші готові сумки і наносили цифровий друк.

еко-сумки для бізнесу

Варіанти готових сумок у нас на складі, ціни і розміри тут та тут.