fbpx

Футболка з принтом для парубочої/дівочої вечірок

Літо – сезон не лише відпусток, але і весіль. А отже і чудова нагода зібратися з близькими друзями і зробити свою версію гулянки як у фільмі Hangover 🙂

Парубоцький вечір чи дівич-вечір – саме так називаються нагоди перед весіллям – «мальчишник» та «девичник», радимо гуляти в підготовлених образах.

Ми підготували декілька варіантів футболок для парубочої/дівочої вечірки від нас

the hangover

Однією з найулюбленіших і демократичних видів одягу є футболки, на парубочий складно придумати більш відповідну екіпіровку. Цей різновид вечірки, що стала у нас дуже популярною, не може бути нудною і похмурою. Отже, ідея з нанесення принта на футболці у вигляді прикольних написів і малюнків – одна з можливостей зробити такі зустрічі нареченого з друзями веселими та незабутніми.

Футболка нареченого повинна виділяти його серед компанії учасників. На неї для цього можна нанести відповідні написи, зображення або їх поєднання.

Текст, звичайно, повинен бути тільки цікавий, наприклад:

  • Сьогодні ще неодружений.
  • Вам смішно, а мені одружитися.
  • Завидний наречений.
  • Бухав. Отямився. ЗАГС.
  • Наречений готовий до сімейного життя.
  • Остання ніч свободи.
  • Мені не можна … У мене скоро весілля і інші.

футболка з принтом для парубочої вечірки

Замовити друк на футболках та за бажанням інших текстильних виробах ви завжди можете у Singleprint. Ми запропонуємо вам різні технології нанесення і допоможемо з вибором прикольного вираження, а наш дизайнер з радістю підготує для вас індивідуальні принти враховуючи тематику вечірки та уподобань «винуватців» події.

У Singleprint можна купити чоловічу футболку чорного, сірого та білого забарвлення, а також ми можемо пошити саме для тебе та твоєї компанії індивідуальну футболку цікавого фасону, та кольору який тобі пасує. 

А щоб ці вироби стали ідеальними для проведення парубочого вечора, ми зробимо нанесення яке ти обереш, це може бути: 

  • прямий цифровий;
  • термоперенос;
  • сублімаційний;
  • шовкотрафаретний;
  • флексодрук.

У виробі, виготовленому у нас, ви зможете довести, що веселитися ми вміємо не гірше, ніж це роблять у Вегасі.

Щоб замовити футболки для парубочого і нанесення на них всіляких принтів, з цінами і варіантами одягу можна ознайомитися тут, або побачити на живо приклади наших робіт в офісі: вул. Турівська 4 (м.Київ, Поділ, м. Тараса Шевченка). 

Для дівич-вечора є ширший спектр в одязі. Це може бути все що завгодно, він сукні до купальника. Адже дівчата приділяють більше уваги своєму образу ніж хлопці. Вечір повинен бути яскравим і незабутнім. Для цього потрібно буде вибрати цікаві наряди, і тут тобі в допомогу компанія Singleprint де пошиють цікавий, особистий образ та надрукують твою ідею на одязі. До твоїх послуг завжди наш проєктний менеджер та дизайнер, які реалізують твій задум.

Як не крути, але найбільш практичним та зручним доповненням до твого луку буде футболка, яка підійде під будь-який образ. Адже це може бути як приталена стандартна футболка, так і пошита футболка, наприклад oversize.

футболка з принтом для дівчат

Свобода стилю і свобода крою, комфорт і невимушеність – переваги одягу oversize можна оцінити, тільки примірявши її. Не здає позицій ось вже кілька сезонів поспіль тренд на підкреслено вільну, навіть мішкуватий одяг лояльний до будь-яких типів фігур. Стиль oversize володіє магічною здатністю: приховувати зайві кілограми у жінок, щедро обдарованих природою, і водночас підкреслювати крихкість і витонченість мініатюрних дам. А також і одягнути її можна як під кросівки так і під елегантні туфлі. Тому з футболкою oversize індивідуального пошиття в Singleprint ти точно не прогадаєш.

Прийнявши рішення, одягнути незвичайні футболки на дівич-вечір, найкраще, щоб вони були в єдиному стилі. Це додасть образ єдиної команди з подружок нареченої. На футболках для дівич-вечора можна зобразити що завгодно – написи, принти, візерунки, що характеризують дану подію.

прямий цифровий друк на футболці

Ідеї для напису можуть бути різноманітні та індивідуальні, все залежить від твоєї фантазії, ось деякі приклади:

  • Запалюємо на повну
  • Пішли у відрив! У нас дівич-вечір
  • Банда нареченої 
  • Подружки нареченої
  • Подружки з горщика
  • Вона одружується, а ми ці футболки носити повинні
  • Шукаю принца та інші

Сьогодні, завдяки прямому цифровому і шовкотрафаретному друку та іншим сучасним технологіям, можна нанести абсолютно будь-яке зображення на тканину і зробити свій одяг особливим. Малюнки виходять яскравими, насиченими та практично довговічними.

Якщо в тебе скоро парубоцька або дівоча вечірка, то скоріше звертайся до Singleprint та створюй доповнення свого наряду разом з нами. Ми тобі задоволенням допоможемо та реалізуємо наш спільний задум. З цінами та бланковою продукцією компанії ти можеш ознайомитись тут

Якщо просто шукаєш молодіжні оригінальні принти, тобі сюди.