fbpx

Створюй унікальне худі з Сінглпринт

Швидкий і бюджетний тюнінг для худі = наявне худі зі складу Сінглпринт + нанесення вашого зображення  

Відомо, що серед усіх видів верхнього одягу худі користуються особливою популярністю. Зокрема завдяки своїй практичності, а також можливості вираження власної індивідуальності. Причому для цього всього лише досить підібрати відповідний малюнок або ж забарвлення з безлічі варіантів бланкової продукції Singleprint:

худі з принтом

До того ж можна не обмежуватися стандартними варіантами, які найчастіше вибирають люди. Наприклад, більшість принтів в магазинах і шоурумах одноманітні і схожі між собою, це зменшує можливість виділитися на загальному тлі.

Втім, цієї проблеми можна дуже легко уникнути. Адже компанія Singleprint, яка спеціалізуються на виготовленні одягу: футболок, світшотів, худі, а також на друці з ексклюзивними зображеннями. Крім того, на складі завжди є унісекс худі всіх розмірів в чорному кольорі, а також рожеві і блакитні худі. Тому виготовлення унікального худі займе короткий проміжок часу – 2 робочих дні.

Для чого ж потрібен принт на худі? Звичайно, перш за все, дана продукція привертає увагу завдяки можливості реалізувати будь-яку ідею і самовиразитись в такий спосіб. Адже кожен має власні смаки та інтереси: на серіали, фільми, музику, акторів, відеоігри тощо. Все це дуже легко можна нанести на худі і створити для себе унікальну річ.

прямий цифровий друк на чорній тканині

Якщо ж купувати бажану річ, необхідно витрачати час і сили, щоб підшукати підходящу річ, а не першу-ліпшу, прикрашену випадковим логотипом. Але якщо принтувати худі бажаним принтом, то кожна частина одягу буде втілювати особистість, а також пристрасті власника, до того ж ти відразу зможеш втілити в життя бажане.

прямий цифровий друк на худі

Якщо Ви хочете зробити принт на худі, то можете скористатися послугами компанії.

Ті, хто їх любить і використовував всі функціональні можливості худі, прекрасно знають, наскільки добре воно може доповнити твій осінній наряд. Сьогодні худі – дуже модна і популярна річ, вона поєднує в собі комфорт і останні тенденції моди. Забарвлення може бути від найяскравіших до спокійних пастельних відтінків, з принтом і без.

Види стилізації худі та варіанти зображень ми публікуємо в нашому інстаграмі.

Ти вже обрав/ла  собі худі? Тоді обов’язково потрібно зробити цікаве та креативне нанесення. Нанесення можливе як на худі, яке ти придбаєш у нас, так і на твоєму власному виробі. Якщо в тебе вже є готовий макет, то надішли його нам і ми надрукуємо, якщо є лише ідея, то наш дизайнер розробить макет саме для тебе, за твоїми вимогами. Ти можеш завітати до нас в офіс: вул. Турівська 4 (м.Київ, Поділ, м. Тараса Шевченка) і ми тобі обов’язково допоможемо за короткий термін і приємною ціною.

Швидкий і бюджетний тюнінг для Компанії = наявне худі зі складу Сінглпринт + нанесення вашого зображення  

Таким чином вдасться підкреслити приналежність до тієї чи іншої організації (наприклад, фірми або підприємства). До того ж подібні худі прекрасно справляються з роллю рекламного щита. Відповідні фахівці вже давно оцінили вражаючі перспективи цього варіанту. І в підсумку рекламні компанії стали активно використовувати цей інструмент. Нарешті, ексклюзивні худі замовляють як музичні, так і танцювальні колективи. Не кажучи вже про членів спортивних і туристичних клубів, або інших подібних організацій.

Супер персоналізоване худі = унікальні лекала + тканини + нанесення вашого зображення  

худі з принтом