fbpx

Термотрансферний друк на одязі (флексодрук)

Давайте уявимо ситуацію:  Ви телефонуєте в нашу компанію, чи приходите в шоу-рум, і маєте бажання зробити принт на футболці, який підкорить всіх. У Вас є уявлення, як це має бути, можливо, навіть, є макет, найголовніше – запал в очах від передчуття.

Але тут відбувається наступне – запитання від нашого менеджера: “ Якому видові друку Ви віддаєте перевагу? Який формат друку? Які відступи?”. Природньо, більшість  розгублені: “Що? Які види? Я прийшов отримати свою унікальну футболку”.

Звичайно ж, наш менеджер все пояснить, покаже, порівняє і підбере для Вас найвигідніший вид, що передасть ідею, і буде її найкращим втіленням. Але, якщо Ви любите бути на крок попереду інших, і хочете щоб ми вражалися з Вашої обізнаності, то читайте нижче про один з найрозповсюдженіших видів друку.

Що таке термоперенос? Термоперенос – це процес нанесення зображення на виріб під впливом високих температур. Друк способом термопереносу варто обрати, якщо Ви:

  • хочете виготовити унікальний принт в одному екземплярі;
  • маєте сумніви на рахунок складу тканини, яку хочете запринтувати (термоперенос можна здійснити як на натуральних, так і на синтетичних тканинах);
  • хочете надрукувати на труднодоступних місцях виробу (наприклад: рукава, білякомірна зона), або на виробах, на яких важко розмістити принт (кепки, бейсболки и т.д.);
  • хочете зберегти насиченість та яскравість зображення.

Широкий вибір кольорів плівок для термопереносу допоможе здійснити всі Ваші мрії.

А зараз трішки про те, як це працює:

-готуємо макет;

-прорізаємо його на спеціальній плівці;

-вибираємо зайві деталі з плівки;

-переносимо на виріб;

-віддаємо щасливому замовнику;

найголовніший пункт:

-замовник радіє і носить запринтовану річ не знімаючи, та радить нас всім знайомим)

Що ж являє собою ця загадкова плівка? Все дуже просто: поліуретановий  матеріал для переносу на підкладці. Підкладка містить спеціальний клей, який активізується в момент нагрівання і забезпечує щільне прилягання до тканини. Наноситься плівка з допомогою термопресу.

Наша компанія SinglePrint пропонує широкий вибір плівок:

  • Флекс – в цій категорії зібрані прості плівки для флекс-друку, що мають гладеньку поверхню і невелику товщину. Головні плюси флексу – велика колірна палітра і простота в нанесенні на текстиль.

термоперенос на футболках

  • Флок – відрізняється  оксамитовою поверхнею, яка чудово підійде для різних виробів. Головний плюс флока – більш дорогий вигляд за невелику ціну. Флок – плівка чудово імітує вишивку. Мінус флоку – складність, а в деяких випадках неможливість виготовлення принтів з лініями до 5 мм.

термоперенос на тканину

термоперенос плівки

  • Брік – еластична гумова плівка. Являється доволі товстим та фактурним видом термопереносу.  Чудово підходить для невеликих логотипів. Плюси бріку – висока стійкість до прання та деформацій, мінуси – за рахунок досить великої товщини, вона відчувається при експлуатації тканини, також товщина не дозволяє друк тонких ліній.

плівка брік

  • Гліттер – плівка що складається з блискіток різного розміру. З плюсів даної плівки – широкий спектр кольорів, незвичайного виду принти, які виділяють власника з натовпу. Особливо вигідно гліттер виглядає при потраплянні променів світла. Гліттерні принти чудово підходять для особливого випадку. З мінусів – більш складний догляд за принтованим одягом, неможливість прорізки тонких ліній та дрібних деталей.

друк гліттером

  • Рефлективна – світловідбиваюча плівка, котра особливо затребувана при маркуваннях спецодягу. Також актуальна якщо Ви їздите на велосипеді чи ходите на вечірки.

плівка рефлектив

термоперенос брік

  • Флюорисцентна – плівка, яка має функцію накопичування світла. Це дозволяє бачити яскравий принт не лише вдень, а навіть в темряві.

Флюорисцентна плівка

Також ми маємо велику кількість світлочутливих, голографічних, неонових, ультрафіолеточутливих плівок, котрі змінюють колір в залежності від освітлення та інших факторів, що дозволяє створити ще більш особливий та індивідуальний принт.

Дуже часто Ви хвилюєтесь, чи довго прослужить принт. Не сумнівайтесь, якщо дотримуватися простих правил догляду, то зображення прослугує стільки ж, скільки й тканева основа.

Виникло бажання замовити? – дзвоніть/пишіть

https://singleprint.com.ua/ua/contacts/

Є запитання? – З радістю розповімо та допожемо.