fbpx

Must have сезону – іменні футболки!

Вже не один рік футболки з ім’ям і датою народження стоять перші у списку найбільш купованих товарів, адже це стильно, оригінально і недорого! Особливою популярністю іменні футболки користуються у закоханих пар, молодят. Цілі сім’ї одягнені в футболки з зазначенням загального прізвища не залишать нікого байдужими.

іменні футболки

Для деяких це звичайний спосіб самовираження, для інших – справжнісінький сімейний атрибут. Футболки з іменним принтом стильний спосіб заявити про себе. Принти, що складають одне ціле або об’єднані однією темою, безсумнівно, виділять вас як пару і сім’ю. До того ж, це ще і модний тренд, якого дотримуються в більшості країн.

Чому футболка така популярна?

Напевно, немає людини у якої в гардеробі не знайшлося б пари футболок. Така затребуваність пояснюється універсальністю цього бавовняного виробу. Цей елемент гардеробу з однаковим успіхом можна використовувати, як натільну білизну, так і, як окремий елемент одягу.

Судячи з останніх модних показів, футболки перестали бути «недбалим» аксесуаром, який підходить лише для ліжка і ранкової кави на кухні. Дизайнери показали, що їх можна поєднувати не тільки з джинсами або легінсами, до них прекрасно підходять пишні спідниці в підлогу, а прозора сукня під футболку краще, що можна придумати в сезоні весна-літо 2017!

Іменні футболки з написами на замовлення

Щоб надрукувати іменну футболку або світшот зовсім необов’язково звертатися до дизайнерів. Компанія SinglePrint допоможе втілити вашу ідею за доступну ціну.

Для цього достатньо:

  • визначитися з розміром друку;
  • сформулювати напис (ім’я, прізвище, дату народження, або і те, і інше);
  • вибрати спосіб нанесення тексту на футболку (прямий цифровий друк, термотрансфер, шовкотрафаретний друк);
  • оплатити замовлення;

іменний світшот

Для  зручності, Singleprint випускає  продукцію (футболки, світшоти, сумки) власного виробництва, яку Ви можете придбати для друку.

Кращий подарунок – футболка!

Ви не знаєте, що подарувати на день народження, а хочеться не тільки дотриматися умовності, але і доставити радість іменинникові? Таким подарунком може стати іменна футболка або світшот в стилі популярних спортивних команд з написом прізвища або імені на спині і номером, який може позначати рік народження або  пам’ятну щасливу подію.

Вони досить успішно витіснили інші традиційні презенти, міцно лідируючи в рейтингах «кращих». Погодьтеся, що отримати футболку з власним ім’ям куди приємніше, ніж  посуд, статуетку, вазу або просто гроші. Такий подарунок запам’ятають надовго. Перевірено!

6 причин, чому у Вас повинна бути іменна футболка
  • Ви любите виділятися з натовпу;
  • Завжди готові приміряти новинки модного світу;
  • Хочете заявити про себе;
  • Ви втомилися кожен раз диктувати своє прізвище по буквах;
  • Таку базову річ можна поєднувати з десятком речей з Вашого гардеробу і завжди залишатися в тренді;
  • І просто любите стильно вдягатися.

футболка з принтом

Впізнаєте себе? Тоді мерщій пишіть нам на пошту і забирайте вже готову іменну футболку!