fbpx

Індивідуальний пошив одягу. Плюси і мінуси

Чим відрізняються вироби на полицях магазину від зшитих за індивідуальним замовленням? Незважаючи на величезний асортимент одягу, розрахований цей товар на середньостатистичного покупця, тому і неможливо вгадати, що потрібно клієнту прямо тут і зараз.

папапапвы

Але ж саме одяг створює перше – і найстійкіше -сприйняття нас оточенням: колегами, знайомими, друзями. Крім того, якісно пошитий одяг орієнтує її власника на успіх. Не випадково образ успішного ділового чоловіка пов’язаний з ідеальним діловим костюмом.

Пошиття одягу з нуля складається з декількох кроків:

  1. Конструювання та моделювання;
  2. Градація розмірів і оцифрування лекал (для виробництва);
  3. Підбір тканин і фурнітури (підбір матеріалів);
  4. Відшивання та затвердження зразків на промисловому виробництві;
  5. Відшивання партії на промисловому виробництві;

2016-11-30-od-8

Одним з найбільш важливих етапів можна назвати моделювання одягу, тобто створення її зразка – моделі. Надалі саме по конструкції і технічного опису моделі швачка або фабрика (в залежності від вашого тиражу) буде налагоджувати виробництво.

Що враховується при моделюванні одягу?

Окрім естетичних і модних складових, так само важлива статура і вік цільової аудиторії, витрата і вартість матеріалів, можливість налагодження реального виробництва, тимчасові витрати на виготовлення моделі.

20106687_1493799507352152_4109783424656796416_n

Процес конструювання – важлива частина технологічного ланцюжка швейного виробництва. Виготовлення креслень деталей одягу і створення швейних лекал, необхідні для подальшого розкрою тканини.

Елементи моделювання 

В процесі розробки моделей велике значення має обраний силует, форма виробу. Вони повинні вибиратися так, щоб одяг відповідав цільовим призначенням, а силует добре узгоджувався з матеріалом виробу і фігурою людини. Сприйняття форми і силуету безпосередньо залежить від пропорцій окремих деталей виробу.

Пошиття одягу на замовлення: плюси
  1. Зшитий по індивідуальним викрійкам одяг буде відмінно сидіти на вашій фігурі.
  2. Якщо вам потрібна оригінальна річ-зверніться до дизайнера або кравчині. Вбрання ручної роботи буде неповторним і в єдиному екземплярі.
  3. Замовляючи одяг на індивідуальне пошиття, ви можете самі підібрати якісну тканину потрібного відтінку і фактури, або використовувати нашу тканину, яка буде носитися дійсно довго.
  4. Якщо ви звертаєтеся до досвідченого професіонала, ми зможемо підібрати для вас кращий фасон, який підходить саме для вашої фігури.20228371_1493799567352146_4596242707008619305_n
Пошиття одягу на замовлення: мінуси
  1. На пошиття якісної речі може піти не один день, а іноді і тиждень. Тому якщо одяг вам потрібен до якоїсь певної дати, замовлення потрібно робити заздалегідь.
  2. Дійсно хорошого майстра, який зможе виконати ваші побажання, знайти досить складно (але у нас вийшло). Зазвичай кваліфіковані швачки завалені замовленнями.

Чоловічі і жіночі, маленькі і великі, футболки, сукні, світшоти. Крім можливості отримати незвичайну модель або колірну гамму, пошиття на замовлення дає ще один плюс: збільшуються можливості нанесення друку, адже ми можемо друкувати в крої!

Зацікавив індивідуальний пошив? Пиши нашому менеджеру на пошту info@singleprint.com.ua і ми допоможемо втілити ваші мрії!