fbpx

Як дізнатися розмір футболки

как выбрать размер футболки

Всі люблять футболки. Це один з найбільш універсальних предметів одягу. Неважливо, чоловік ви чи жінка, молодий чи в віці. Вони відмінно підходять для сну або походу в спортзал, або зустрічі з друзями. Вони зручні і невибагливі для релаксу в неділю, коли ви проводите час вдома перед телевізором.

Як і будь-який інший одяг, футболки повинні добре сидіти. Навіть дизайнерська футболка за 500 доларів буде виглядати жахливо, якщо вона не підходить за розміром.

обрати розмір футболки

То як же повинна підійти футболка? Раді, що ви запитали, давайте поговоримо про чотири найважливіших аспекти: плечі, рукава, тулуб і довжина. Ми робимо акцент на двох основних параметрах: довжина і тулуб (обхват).

Ми не фокусуємося на інших деталях: плечі і руки, так як ці пропорції більш універсальні, на них варто особливо звертати увагу коли ви знаєте про особливості своєї статури. Рукава (довжина і обхват) наприклад варто враховувати коли у вас занадто накачані руки.

замеры футболок

Як вибрати розмір футболки онлайн?

Так, вже існують програми, які онлайн допомагають вибрати свій розмір і модель, але зараз ми розповідаємо як підібрати без просунутих технологій.

У Сінглпрінт є чотири фасони футболок:

  • Чоловічі (унісекс, тобто підходять не тільки хлопцям, а й дівчатам);
  • Жіночі (приталені і більший виріз на горлі,менші рукава);
  • Оверсайз (унісекс і унісайз, вільні форми, великі спущені рукава);
  • Дитячі (для хлопчиків і дівчаток, для дітей від 2-х років, так і для підлітків).

Параметри чоловічої (унісекс) футболки виробництва Сінглпрінт, см *

Розмір XS S M L XL XXL XXXL
ширина 45 48 51 54 57 60 66
довжина 67 69 71 73 76 78 78

Параметри жіночої футболки виробництва Сінглпрінт, см *

Розмір XS S M L XL
ширина 39 42 45 48 53
довжина 59 59 61 61 61

*довжина і ширина можуть відрізнятись +/- 2 см

Також важливо знати і як правильно виміряти розмір футболки. Знати розмір потрібно, щоб визначитися із замовленням футболки і форматом принта. Візьміть улюблену футболку і виміряйте її в найдовших точках – від низу до краю коміра (довжина) і під куточками рукавів (ширина). Детальніше ви можете побачити на схемі.

как мерять футболки

Тобто ви зможете не тільки як дізнатися розмір вашої майки (зазвичай на бирці біля горла або всередині збоку) але і її габарити.

Ми підготували візуалізацію на різних людях щоб ви бачили в пропорціях кому який розмір футболки підходить, на прикладі футболки нашого виробництва фасону унісекс.

Візуальна схема як виглядають розміри футболок в залежності від зросту, ваги.

размеры футболок

Якщо ви хочете вперше придбати футболку в Singleprint, але не знаєте точний розмір, замовте за цією схемою пробну футболку. Ви зможете отримати виріб за допомогою Нової Пошти. Також ви можете заїхати до нас в офіс за адресою м.Київ, вул. Турівська, 4 для примірки, і після цього оформити замовлення на футболку з принтом, яка сяде на вас ідеально.

Посадка футболки

Що справді проблематично у виборі футболок, так це те, наскільки складно знайти ту, яка підходить вам. У деяких випадках вибір підходящої футболки може бути надто складним. Здається, що це легко, але насправді це дуже складно. Багато футболок, ніяково звисають, або виглядають незграбно і не відповідають типу фігури.

Майте на увазі, що ми прагнемо створити універсальну футболку, яка буде актуальною завжди. Не буде занадто вузькою/широкою, приталеною/оверсайз тощо.

Ми поговоримо про інші типи підгонки футболок в наступному розділі.

Допоможемо визначитись,  яка підходить під вашу фігуру і стиль

Оверсайз

футболка оверсайз

Кежуал

футболка кэжуал

Спортивний

футболка спортивная

Варіанти обробки футболки індпошиву

Singleprint пропонує клієнтам кілька варіантів обробки футболок. Ознайомитися з ними ви можете на схемі, наведеній нижче. На ній ви зможете побачити варіанти виконання горловини, рукавів і фасонів футболок – slim fit (слім фіт), класика, oversize (оверсайз) та інші.

печать на футболке

Як вибрати футболку, не лише розмір важливий

Перед тим як замовити футболку з принтом, необхідно правильно вибрати сам предмет одягу. Футболка – річ індивідуальна, і єдиного варіанту для всіх тут не існує. Пропонуємо 6 критеріїв вибору такого одягу, які варто врахувати перед тим, як замовляти футболку і принт:

  1. Мета. Багато що залежить від того, для чого вам ця футболка. Можливо, ви просто хочете отримати стильну річ на кожен день, або бажаєте замовити корпоративні подарунки з логотипом, або це буде одяг для будь-якого особливого події (парубочий, дівич-вечір) і т.д. Якщо ви замовляєте річ не для себе, обов’язково врахуйте переваги людей, яким ви хочете її подарувати.
  2. Матеріал. Вибір залежить від особистого комфорту. Наприклад, футболка з 100% бавовни, щільністю 160 гр/м2, підійде для повсякденного носіння. Така тканина “дихає”, і її комфортно носити протягом дня. Футболки зі складом 95% бавовна/5% еластан стануть хорошим вибором для тих, хто шукає довговічну річ.
  3. Бюджет. Принт на білих футболках значно дешевше, ніж на чорних і кольорових. Різниця в ціні друку може бути в два рази. Це пов’язано з особливістю технології, адже на кольорову тканину друк наноситься довше і складніше, ніж на білій.
  4. Особливості крою. При виборі зверніть увагу на виріз на шиї (круглий, “човник”, V-подібний), довжину рукава (довгий або короткий), деталі (наявність кишені, розрізів внизу і т.д.).
  5. Колір. Якщо ви вибираєте футболку для повсякденного носіння, вибір кольору повністю на ваш розсуд. Але якщо ви замовляєте футболки для співробітників компанії або під особливий захід, кольорові футболки повинні відповідати корпоративним кольорам бренду.
  6. Розмір. Ми вже розповіли вище.