fbpx

Послуги дизайнера від Сінглпрінт

Наші клієнти різні люди, з різними інтересами, навичками, у кожного різна мета; хтось має вже відомий бренд, хтось вирішив надихнутися вподобаним в інтернеті зображенням, а хтось тільки починає знайомитись з друком на одязі. Але всіх об’єднує бажання отримати гарний принт на власному або нашому бланковому виробі.

Багато що у друці (результаті нанесеного зображення на одяг) залежить від якості макету – його розширення (DPI), розміру, стиснення, формату і «чистоти» колірних каналів CMYK, з яких воно формується. З детальними вимогами до підготовки макету можна ознайомитись тут.

Деяких людей перелічені вище терміни нітрохи не бентежать, через те, що давно знайомі. А що ж робити людям, які не розуміються в дизайні або не хочуть витрачати свій час, але також хочуть виріб з власною ідеєю? Адже якість друку напряму залежить від якісного макета.

Саме для того у нас існує послуга дизайнера, який допоможе розробити макет будь-якої складності, починаючи з заміни фона і закінчуючи ілюстрацією за вашими ескізами або побажаннями.

послуги дизайнера

Існує багато різних побажань від клієнтів, але в нашому прайсі ми охопили самі розповсюджені запити до дизайнера і розділили їх на групи за ціновим діапазоном. 

Почнемо список з групи BASIC, до якої ми відносимо макети вартістю від 50 до 100 грн. 

  • Нескладне редагування макету, до цього пункту можемо віднести: корекцію кольору, незначні зміни кольору, прибрати фон (вартість залежить від кількості дрібних елементів, однорідності фону і якості зображення)
  • Створення напису з 4 запропонованих варіантів шрифтів (нашими дизайнерами була зроблена підбірка із найбільш вживаних шрифтів)

підготовка макету до прямого цифрового друку

Якщо ж Вам хочеться проявити трішки більше креативу, то на допомогу прийде група STANDARD, яка включає в себе більш різноманітні і складні послуги вартістю від 100 до 200 грн:

  • Підбір шрифта за заданим зображенням або на власний смак
  • Чистка макету (прибрати зайвий елемент, замінити фон і тп.)
  • Конвертація з растрової в векторну графіку (ціна може змінюватись в залежності від складності, кількості дрібних елементів, якості заданого макета)

створення принту для прямого цифрового друку

Якщо ж є бажання створити щось унікальне або бракує навиків реалізувати власні задумки, існує пакет PREMIUM, який включає в себе складні макети, які потребують розробки починаючи від ідеї, закінчуючи готовим виробом:

  • Створення патерну з заданих елементів/створення окремих елементів і компонування їх у патерн

створення принту на футболку

  • Оцифровка ескізу, доопрацювання ескізу оцифрованого зображення
  • Створення колажу

прямий цифровий друк на футболках

  • Ілюстрація за готовим зображенням, яке ви знайшли на просторах інтернету, сфотографували в метро і тп.
  • Створення макету з 0 (за ескізом, описом, заданою тематикою)

підготовка макетів дизайнером

Вартість даних послуг варіюється від 200 грн і обговорюється індивідуально, оскільки кожне замовлення унікальне і має безліч нюансів, які варто оцінити і озвучити клієнту. Ціни в Сігнлпринт менші ніж ви б займались пошуком альтернативного дизайнера з досвідом роботи підготовки макетів для друку на тканинах і одязі, навіть попросити в друга інколи виходить дорожче і тим паче значно довше:) Варто зауважити, що макети в основному створюються в векторній графіці з розширенням 300 dpi, тому надалі ви можете використати макет для будь-яких поліграфічних фантазій: друк на полотні, фотошпалери, банери і тп:)

Перелік найбільш розповсюджених дизайнерських послуг:

прайс на послуги дизайну 

Отже, кожна людина бажає бути унікальною і хоче бачити на готовому виробі задуманий варіант, саме тому наш дизайнер завжди готовий піти на зустріч та обговорити та втілити будь-які сміливі ідеї та плани. Наприклад підготувати макети на дівич-вечір або парубочий (більш детально ми розповіли тут) або на 8 березня (більш детально ми розповіли тут).

 

Якщо виникло бажання зробити замовлення або побачити на власні очі приклади наших робіт ми чекаємо тебе в офісі: вул. Турівська 4 (м.Київ, Поділ, м. Тараса Шевченка).