fbpx

Дитячі бодіки з принтами

Можна подумати, наче маленькі дітки не були вже дуууже гарненькими, але індустрія одягу підняла шкалу милості на наступний рівень завдяки дитячим бодікам. Створений у 1950-х роках, цей костюмчик дарує немовлятам комфорт, тепло і стильний вигляд вже більше 60 років. 

Сьогодні ж, завдяки розвитку технології друку і онлайн шопінгу, ти самостійно можеш створити дизайн бодіка. Обираючи малюнок, фото або напис ти можеш усім показати, що твій малюк найкрутіший у манежі. Також це чудовий подарунок для дитинки і для батьків.

дитячий бодік з принтом

Коротка історія дитячого бодіка

У порівнянні з величезним асортиментом сьогодні, 200 років тому дитячий одяг був суворим і одноманітним. Діти одягались так само, як і їх батьки. Це ставлення поступово почало змінюватися в 19 столітті, коли кольори почали проникати в гардероб дитини, і невимовлені правила щодо того, в якому одязі діти мають ходити стали більш гнучкими.

Однак перші дитячі бодіки з’явилися в 1950-ті роки.  Австрійський підприємець на ім’я Вальтер Артц придумав цю ідею після переїзду в США і, досить влучно, назвав свій винахід BabyGro, який залишається зареєстрованою торговою маркою в Штатах.

Спочатку вони носили винятково функціональну зручність – дозволяли батькам одягати малюків з меншими складнощами і зігрівали дитинку, але в 60-ті принесли з собою бажання зробити бодіки більш fashion. 

З цього моменту стали з’являтися бодіки різних кольорів, з часом почали експериментувати з дизайном додаючи вушка на капюшон, захисні рукавички та інше. Тепер, одяг на замовлення означає можливість створити гардероб малюка так як саме ти хочеш.

дитячий бодік

 

Чому варто обрати SinglePrint для створення індивідуального бодіка

В SinglePrint ми експерти зі створення крутого одягу, що поєднує використання матеріалів найвищої якості з екологічним виробництвом. Так ми досягаємо результату, який робить клієнта і малюка щасливими від нового придбання. 

Усі наші бодіки зроблені з 100% бавовни, без різних синтетичних домішок. Тож піклуючись про свою дитинку, ви зможете захистити і про нашу планету. Та не будемо забувати також чому екологічні матеріали так важливі у одязі для немовлят. Їх шкіра дуже чутлива, а бавовна не спричиняє подразнень. Також цей матеріал м’який і має чотири розміри ( 0-3 місяці, 3-6 місяців, 6-12 місяців і 12-18 місяців), тож ви можете замовити саме той, який ідеально підійде вашому малюку. Розміри можна подивитися тут.

Ти можеш обрати, де саме нанести принт: спереду, ззаду або через плечі, ти можете вибрати влучну фразу, милу фотографію чи привабливий малюнок, і ми гарантуємо, що вона перенесена на бодік з бездоганною точністю (про варіанти розміщень зображень детальніше ми описали тут).  Крім того, ми також пропонуємо конкурентоспроможне ціноутворення на такий високоякісний продукт та ряд зручних варіантів доставки, завдяки чому весь процес не складніший за дитячу гру.  Чого ти чекаєш?  Додайте вау-фактор у гардероб своєї дитини вже сьогодні за допомогою дитячого бодіка з принтом!

Якщо хочеш готові цікаві принти і не лише на дитячих боді, у нашого партнера Zarazprint в наявності великий вибір, можна замовити online за декілька хвилин