fbpx

Покроковий план створення власного бренду одягу

Бажаєш побудувати і розкрутити свій власний онлайн-магазин в мережі? Ми – Singleprint тобі допоможемо. Ми, як експерти з більш як 13-річним досвідом в цій справі, маємо кілька порад для починаючих та компетентних підприємців.

Знайди свою нішу

Пошук унікальної ніші для вашого магазину є обов’язковим для створення бізнесу. Як варіант можеш подивитися лекції на Youtube Brand Father Андрія Федорів.

онлайн-магазин одягу

Виберіть свою продукцію

Як тільки ви знайдете свою нішу, створіть свій каталог з товарів, запропонованих нами. У нас на сайті на виріб є близько 30 товарів. Наш менеджер може надати поради (онлайн чи офлайн), які вироби краще обрати і де наносити принти. 

створення онлайн-магазину одягу

Почніть проектувати

Переконайтеся, що дизайн вашої продукції привертає увагу потенційного клієнта з самого початку. Створіть дизайн самостійно або скористайтесь послугами нашого дизайнера!

онлайн-магазин без вкладень

Визначте ціну на свою продукцію

Одним із ключів до успішного магазину є пошук правильних цін на ваші товари. Важливо, щоб ціна покривала затрати і ти отримував дохід, а клієнти купували товар.

Почніть маркетинг

Створи SMM-календар і постав правильні цілі.

маркетинг

Розпочати

Почни просувати свою продукцію, щоб охопити своїх перших клієнтів.

Тепер, коли ми трішки розібралися, можемо перейти до головного.

Сінглпринт може бути твоїм партнером! Ми не продаємо футболки з принтом – ми беремо на себе все:

  • склад з асортиментом бланкової продукції
  • оперативне виробництво 
  • управління замовленнями
  • контроль якості 
  • упаковка 
  • відправка
  • консультації (розміри, кольори, асортимент, варіанти дистрибуції)

Ми пропонуємо тобі наш бланковий одяг (футболки та не тільки власного якісного виробництва без брендових бірок), з ним ти можеш ознайомитись тут, також ти можеш відшивати свої красиві та унікальні колекції у нас, менеджер по пошиву тобі обов’язково допоможе mary@singleprint.com.ua

онлайн-магазин без складу

Також ми робимо нанесення такими методами: прямий цифровий друк, термоперенос плівки (від однієї штуки) та шовкографію, вишивку (в тиражі від 30 штук). 

А ще, ти можеш особисто розробити макети та наочно побачити як готовий виріб (футболка, світшот і інший одяг) буде виглядати. Ми розробили конструктор, щоб тобі було зручно та легко створити власний виріб, тут можеш глянути як саме це працює, ми зняли відео для тебе, щоб тобі було все зрозуміло.

Пиши нам або завітай до нашого шоуруму за адресою: м. Київ, вул. Турівська, 4, щоб обговорити всі деталі подальшої співпраці.