fbpx

Види нашивок на замовлення

 

Вишивка логотипу або свого зображення може здійснюватися кількома методами, такими як ткані та вишиті нашивки, зі шкіри та ПВХ, із синелі та іменні, друковані або приклеювані вироби. Нашивки на замовлення можуть зробити одяг більш модним та цікавим. Таким чином, на багато предметів одягу, сумки тощо додають патчі, щоб привернути більше уваги і просунути бренд.
Фактично, залежно від матеріалу та якості виготовлення вони мають різні функції у повсякденному житті. Нижче ви зможете ознайомитись з видами шевронів, які виготовляє наша компанія:

Нашивки на тканині

Це значки, виготовлені з щільно переплетених тонких ниток на тканинній основі. Вони мають класичний вигляд та вишукані деталі. Як основу можна використовувати термодрук, праску, чутливу до тиску тканину та липучку.

Ткані шеврони виглядають трохи схожими на класичні вишиті. Проте вони все ж таки відрізняються. Тому що виготовляємо такі прикраси з тонших ниток. З їхньою допомогою можна створювати індивідуальні патчі, що вимагають більш детального опрацювання.

шевроны на заказ

Підходять як для брендування, так і оздоблення готових речей

Вишиті нашивки

Основними тканинами для вишитих шевронів є бавовна, повсть, саржа, поліестер, поліуретан, натуральна шкіра і т. д. Крім того, вони мають м’яку поверхню і є традиційними і популярними нашивками на ринку.
Логотип або дизайн вишитого патчу більш яскравий.
нашивки на заказ киев

Використовуються для брендів, і люльми, що бажають привернути до себе увагу тощо.

Именні патчі

Іменні шеврони, як випливає з назви, є логотипом імені або бренду на виробі. При цьому вся нашивка практично не має інших додаткових прикрас, на ній тільки логотип імені.

Ми можемо виготовити їх будь-якої форми та розміру. Також ви можете назвати назву або логотип вашого бренду на них. Тому що всі ці типи виробів можуть бути іменними.

нашивка с именем под заказ

 

Використовуються у військовій промисловості, для позначення особистих речей або імені працівника.

Шеврони кольорів дорогоцінних металів

Це нашивки, для яких використовується нитка золотого та срібного кольору. Часто вони використовуються у дорогому одязі. Так, вона виглядає дуже благородно та елегантно.

золотой шеврон

Патч на ґудзиках

З часів становлення популярним бренду повсякденного одягу Stone Island, нашивки, які кріпляться на вироби за допомогою ґудзиків, почали набирати популярності. Такі шеврони виготовляються за стандартним методом, але відрізняються способом кріплення на одяг.

 

Такі патчі носять у повсякденному житті або у військовій індустрії.

 

Вимоги до макетів для вишивки

Допустимі формати файлів:

.pdf – Adobe PDF (зроблений в Adobe Illustrator)
.ai – Adobe Illustrator (версія не старша за Cs4)
.eps – EPS (версія не старша за Cs4)
Загальні вимоги до макету:

НЕ використовуйте в дизайні “обведення”, “тіні” на літерах висотою менше 10 мм, мінімальна допустима товщина обведень / тіней – 2 мм.
НЕ використовуйте колірні переходи (градієнти) в дизайні
НЕ захоплюйтеся великою кількістю кольорів у макеті/дизайні. Не перевищуйте 10 кольорів у макеті. Це тим, що у більшості існуючих вишивальних машин є трохи більше 10-15 голок на “вишивальну голову”. 1 голка = 1 котушка нитки. І при перевищенні кількості кольорів доведеться в процесі роботи зупиняти вишивальну техніку та міняти нитки, що позначається на кінцевій вартості вишивки у бік збільшення.
НЕ використовуйте елементи товщиною менше 1 мм та окремі елементи розміром менше 2 мм.
Під час створення дизайну шевронів обов’язково зробіть зовнішній контур, оскільки він є обов’язковим елементом. Товщина контуру, що рекомендується, – від 2 до 5 мм залежно від розміру виробу.
Контур то, можливо пластичної форми, а чи не лише колом, овалом, квадратом чи прямокутником.

Якщо ви бажаєте розробити макет, дизайнери нашої компанії готові допомогти. Ми надаємо послуги з розробки макетів будь-якої складності.