fbpx

Парні футболки – оригінальна альтернатива звичним подарункам

Цифровий друк на футболках для закоханих – оригінальний і незаяложений тренд для тих, хто не соромиться говорити про свою любов. Зробіть сюрприз близькій людині: одяг з освідченням у коханні – креативна і недорога альтернатива звичним подарункам.

свадебные футболки

Про що може розповісти одяг «для двох»?

Бавовняні вироби з жартівливими зображеннями або написами для закоханих – приємний сюрприз на День святого Валентина, день народження та інші свята. Футболки з принтами не тільки зайвий раз нагадають коханій людині про ваші почуття, а й стануть своєрідним попередженням для представників протилежної статі: «Він / вона зі мною», «Моя половинка».

парные футболки

Одяг з натуральної бавовни з ілюстраціями – оригінальний сюрприз для батьків, знайомих сімейних пар, для тих, хто святкує річницю весілля або стосунків – такий подарунок запам’ятається на все життя.

salt&peppa

Ви можете вибрати будь-який напис і зображення для друку. Подумайте про вподобання обранця і замовте принт на футболку:

  • з героями популярних мультфільмів;
  • з цитатами, освідченням у коханні, пам’ятними датами;
  • зображенням «половинок», які складаються в цілісну картинку, коли закохані йдуть поруч;
  • з карикатурами.

best friend

Як відбувається нанесення зображення?

Для нанесення ілюстрації або напису на одяг використовується метод прямого цифрового друку на тканині. Завдяки цій технології, зображення виходить чітким і насиченим. Для друку використовуються вироби з бавовни, льону, джинсової тканини, шовку та інших матеріалів. При цьому не має значення, якого кольору основа: зображення вийде однаково якісним і яскравим на темних і на світлих футболках.

Після нанесення ілюстрації тканина зберігає свої властивості і структуру. При цьому такі вироби не вимагають особливого догляду: їх перуть і прасують, як і всі інші речі.

Також, подивіться інші цікаві ідеї для друку на футболках.

Зателефонуйте нам, щоб замовити друк на футболці і зробити подарунок своїй другій половинці. Ознайомтеся з інформацією на сайті для правильної підготовки макета.